Ausztria
Designer Outlet & Fashion Outlet Parndorf / Ausztria

Designer Outlet & Fashion Outlet Parndorf / Ausztria

Az országhatártól csupán pár kilométerre, Budapesttől pedig két órára találjuk Európa egyik legnagyobb outlet központját, ahol 75.000 négyzetméteren mindenki megtalálja a saját magának illő ruha- és kozmetikai márkát. Ha szeretsz vásárolni, akkor ezt a helyet garantáltan neked találták ki!

Fotó: Fashion Outlet Parndorf /Mihály Gábor/

A szomszédos Ausztriában, a hegyeshalmi határtól nem messze találunk rá Európa legnagyobb bevásárlóközpontjára, ahol minden a divatról szól. Bécstől és Pozsonytól csupán csak harminc-harminc perc, Budapesttől pedig két óra autóútnyira fedezhetjük fel az apró burgenlandi kis települést Parndorf-ot, ahol a vásárlás garantáltan egy igazi élménnyé válik majd!

Fotó: Óriáskerék Parndorfban /Mihály Gábor/

A McArthurGlen Designer Outlet Center-ben, valóban felső fokon űzhetjük a vásárlást, mivel a tucatnyi luxus márka mellett mindenki megtalálja, a saját magának illő ruhaneműt. Az outlet központban határtalan a vásárlás és az akciók sem maradnak el. A 30-70 százalékos leárazásokkal a világ nagy divatmárkái mind könnyedén elérhetőek.

Fotó: Designer Outlet üzletei /Mihály Gábor/

Gucci, Prada, Boss, Dolce&Gabanna, Armani, Versace, Guess, Furla, Calvin Klein… , de sorolhatnám még tovább is, mert itt igazán hosszú a lista! A ruhamárkák mellett azonban a legjobb kozmetikai boltokat, de elektronikai és édesség üzleteket is felkereshetünk. Az élményt tovább fokozzák az éttermek és a különböző foodtruck-ok, ahol két vásárlás közben a hasunkat is megtölthetjük. Ezenkívül egy mozi  és egy óriáskerék is várja az ideérkező vásárlókat.

A vásárlás itt egy hatalmas élmény, ezért ha te is imádsz vásárolni, akkor ezt a helyet garantáltan neked találták ki!

Fotó: Designer Outlet, Parndorf /Mihály Gábor/

A McArthurGlen Designer Outlet Center vasárnap és az ünnepnapok kivételével minden nap nyitva tart. Hatalmas ingyenes parkoló várja a vásárlókat, ahol még két szálloda is található. A négy csillagos Pannonia Tower és az ibis Styles Parndorf Neusiedler See-ben, így több napos vásárlás esetén meg is szállhatunk.

Nyitvatartás:

  • Hétfő – Szerda 09.00 – 20.00
  • Csütörtök – Péntek 9.00 – 21.00
  • Szombat 9.00 – 18.00

• V É G E •

További útleírásokért és utazós képekért, kövess be Facebookon és Instagramon is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük